Om KTF

Kastrup Tursejler Forening har hjemsted i Kastrup Lystbådehavn. Foreningen har klublokaler i den forhenværende campingbygning, beliggende i Kastrup Strandpark ud til Amager Strandvej 341.

Kastrup Tursejler Forening er en forening af aktive tursejlere med aktiviteter og arrangementer året rundt. Vi ønsker at animere til hjælpsomhed, forståelse og godt kammeratskab mellem lystsejlere og dermed fremme interessen for søsporten. Dette gør vi ved at arrangere 4 – 6 årlige ture, hvoraf den ene er en børnetur til Flakfortet. Endvidere danner vores fine klubhus rammen om en række aktiviteter, hvoraf kan nævnes motorlære, førstehjælp, ølsmagning og fredags cafeer. Sidst men ikke mindst er vores fiskekonkurrencer et tilløbsstykke. Med andre ord: Vi er en forening, hvor hovedvægten er lagt på socialt samvær mellem lystsejlere og hvor alle er velkomne, såvel voksne som børn.

Kastrup Tursejler Forening er tilsluttet Dansk Sejlunion og Østersøkredsen, som består af 282 klubber/foreninger med ca. 60.000 medlemmer for motorbåde, motorsejlere og sejlbåde.

Dansk Sejlunion er repræsenteret i eller har kontakt med bl.a. Søsportens Sikkerhedsråd, Søfartsstyrelsen, Farvandsvæsenet, Friluftrådet, Søbranchens Brancheforening, havneanlæg m.m.

Kastrup Tursejler Forenings medlemmer får særrabat på bådforsikring og som KTF medlem kan du deltage i en kollektiv lystbådeansvarsforsikring til kun 245,00 kr. årligt.

Kastrup Tursejler Forenings medlemmer modtager gratis bladet D. S. Sejlernyt 4 gange årligt med de sidste nyheder om søsporten.

Kastrup Tursejler Forenings kontingent for år 2021 er for enkeltmedlemmer 450,00 kr. og for par 650,00 kr. inklusiv 1 ny bådstander om året. Optagelsesgebyr er 100,00 kr.

Kastrup Tursejler Forening har et moderne lækkert foreningslokale i Campingbygningen til glæde for medlemmerne.

På disse sider vil vi fortælle om kommende arrangementer i foreningen, aktuelle nyheder samt andre nyttige oplysninger.

Hvis du skulle få lyst til at blive medlem, så kig forbi klublokalerne og få en indmeldelsesblanket eller kontakt en fra bestyrelsen.